aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΓραπτή καταγγελία του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου

Γραπτή καταγγελία του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου

Σε καταγγελία του διαιτητή, Ανδρέα Κωνσταντίνου προχώρησε ο Οθέλλος. Η ομάδα της Αθηαίνου εκφράζει έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του νεαρού διαιτητή στο παιχνίδι της Β΄Κατηγορίας με αντίπαλο την Αγία Νάπα, στο οποίο απέβαλε τρεις παίκτες του Οθέλλου με κόκκινη κάρτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με ανακοίνωση της η ομάδα του ΟΘΕΛΛΟΥ ΑΘΗΑΙΝΟΥ θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας μας και το φίλαθλο κοινό ότι προχώρησε σε γραπτή καταγγελία εναντίον του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Η καταγγελία της ομάδας μας εστιάζεται στην μη αποβολή ποδοσφαιριστή της Αγίας Ναπας με 2η κίτρινη για στέρηση υποσχόμενης επίθεσης,  στις τρεις κόκκινες κάρτες που δέχθηκε η ομάδα μας, στον αδικαιολόγητο χρόνο των καθυστερήσεων και στο ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Αγίας Νάπας στο 7ο λεπτών των καθυστερήσεων.

Τέλος πληροφορούνται τα μέλη και οι φίλοι του σωματείου μας ότι η έκτακτη Γ.Σ. που ορίστηκε για σήμερα 10/2/20 και ώρα 20:00 θα διεξαχθεί κανονικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ