aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Φωτιά» πήρε σχεδιασμός στον ΠΟΞ

«Φωτιά» πήρε σχεδιασμός στον ΠΟΞ

«Φωτιά» πήρε ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του ΠΟ Ξυλοτύμβου, καθότι τις τελευταίες μέρες προέκυψαν μαζεμένες ανακοινώσεις. Αρχικά να αναφέρουμε ότι παραμένει στην ομάδα ο αρχηγός Γιώργης Ταύρου, ο οποίος θα έχει και κάποια επιπλέον καθήκοντα στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ανανεώθηκε η συνεργασία της ομάδας με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και αρχηγό τα τελευταία χρόνια της ομάδας Κ-19 Σταύρο Σταύρου. Ο Σταύρος είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας και ο ΠΟΞ επενδύει πολλά πάνω του όπως και στα άλλα παιδία που προέρχονται από τις ακαδημίες μας.

Ανακοινώθηκε επίσης ο νεαρός ποδοσφαιριστή Ιωάννη Χατζηιωάννου και ο Ουίλιαμ Αντιόλο. Ο Ιωάννης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του ΠΟΞ και τα τελευταία χρόνια ήταν στις τάξεις του Εθνικού Άχνας. Στόχος της ομάδας είναι στην πορεία του χρόνου να αγωνίζονται όσο το δυνατό περισσότεροι ποδοσφαιριστές από τη Ξυλοτύμβου. Ο Αντιόλο αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή («6» και «8»), ενώ στο παρελθόν πέρασε από Πάφο, Ακρίτα, ΠΑΑΕΚ και ΑΣΙΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ