aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΦεύγει ο Ταύρου των 90+ γκολ: «Δεν περίμενα να έφευγα έτσι…»

Φεύγει ο Ταύρου των 90+ γκολ: «Δεν περίμενα να έφευγα έτσι…»

Ο Παντελής Ταύρου αποχαιρετάει τον ΠΟ Ξυλοτύμπου μετά από πέντε χρόνια με πολλά γκολ και επιτυχίες. Σημειώνει πως δεν περίμενε να αποχωρήσει με τέτοιο τρόπο όμως εύχεται κάποτε να συνεργαστεί ξανά με την ομάδα της κοινότητάς του.

Ο ΠΟ Ξυλοτύμπου κοινοποίησε το μήνυμα του αρχηγού με το σχόλιο: «Σε ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις προσφέρεις στην ομάδα μας Παντελή Ταύρου. Καλή συνέχεια και ελπίζουμε οι δρόμοι μας κάποτε να ξανασμίξουν. Στο καλό Αρχηγέ μας».

Το μήνυμα του Παντελή Ταύρου:

«Τον Ιανουάριο του 2013 πήρα την απόφαση να αγωνιστώ στην ομάδα της κοινότητας μου, τον ΠΟ Ξυλοτύμπου, όπου και αγωνίστηκα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ήταν κάτι που με έκανε να νιώσω κάτι το διαφορετικό αφού κακά τα ψέματα το συναίσθημα να αγωνίζεσαι για την ομάδα της κοινότητας σου είναι πιο δυνατό και σίγουρα πολύ πιο ωραίο.

Παρέμεινα με αυτά τα συναισθήματα για ακόμα μια χρονιά μακριά της αλλά με την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2014-15 πήρα την απόφαση και επέστρεψα. Γνώριζα πως κάποτε θα ερχόταν και η στιγμή που θα έφευγα, πλην όμως δεν περίμενα ότι η αποχώρηση μου από την ομάδα θα ήταν με τέτοιο τρόπο. Στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκα σε αυτήν την ομάδα έδωσα τα πάντα και πραγματικά έζησα όμορφες και απίστευτες στιγμές.

Στα 5 χρόνια και κάτι μήνες που αγωνίστηκα σκόραρα πέραν των 90 γκολ σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, αναδείχτηκα πρώτος σκόρερ και πέτυχα: Άνοδο από την Δ’ Κατηγορία στην Γ’ και τελικό Κυπέλλου, νταμπλ στην Γ’ Κατηγορία και 2 ανόδους στην Β’ Κατηγορία.

Είχα την τιμή να είμαι ένας εκ των τριών αρχηγών σε όλες τις χρονιές που αγωνίστηκα και πραγματικά νοιώθω περήφανος για αυτό. Φεύγω σαν φίλος και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχω συνεργαστεί μαζί τους κάνοντας αρχή με τους συμποδοσφαιριστές μου, τα εκάστοτε Διοικητικά Συμβούλια αλλά και τις Τεχνικές Ηγεσίες. Εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα της Κοινότητας μας, την ΠΟΞ μας, ότι καλύτερο στη συνέχεια, με την ελπίδα πάντα ότι θα ξανά συνεργαστούμε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο στο μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ