Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΒλέπει μόνο προς τα πάνω!

Βλέπει μόνο προς τα πάνω!

Οι Αχνιώτες υποστηρίζουν ότι ο Εθνικός δεν είναι ομάδα για να μπλεχθεί σε περιπέτειες του υποβιβασμού

Στο Δασάκι Άχνας πάντα πίστευαν στις δυνατότητες του Εθνικού. Τις επιβεβαίωσαν με πολύ καλά αποτελέσματα, όπως το προχθεσινό με τη νίκη επί της Ομόνοιας (1-0). Πολλοί, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι η συγκομιδή των 17 βαθμών σε 14 αγώνες, ίσως να είναι λίγοι σε σχέση με τις εμφανίσεις.

Τονίζουν, ότι ο Εθνικός δεν είναι ομάδα για να βλέπει προς τα κάτω, αλλά μόνο προς τα πάνω. Μιλάμε για μια ομάδα, η οποία νίκησε τον ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ, κι έφερε και 2-2 με την ΑΕΚ στην Αρένα.

Η νίκη επί της Ομόνοιας πανηγυρίστηκε δεόντως και ως μια ρεβάνς της ήττας στην πρεμιέρα στο ΓΣΠ. Τότε που οι παίκτες του Μπαντία είχαν κάνει εξαιρετική εμφάνιση, αλλά έφυγαν με σκυμμένα τα κεφάλια με το βαρύ 3-0.

Ο τεχνικός του Εθνικού ήταν πολύ χαρούμενος για το τρίποντο, πολύ περισσότερο επειδή οι παίκτες ακολούθησαν τις οδηγίες του κι έκαναν το παιχνίδι που σχεδιάστηκε από την τεχνική ηγεσία. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την καλή φυσική κατάσταση της ομάδας του, αλλά και το γεγονός ότι σε κάποια σημεία είχε την τύχη με το μέρος της.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ