aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΒάζει γερές βάσεις στη Νάουσα ο Εθνικός Άχνας

Βάζει γερές βάσεις στη Νάουσα ο Εθνικός Άχνας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, θα συνεχίσει σήμερα την προετοιμασία του ο Εθνικός Άχνας στη Νάουσα όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο. Το κλίμα είναι αρκετά καλό, οι παίκτες δουλεύουν σκληρά και όλοι προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας για να πάρουν φανέλα βασικού στα φιλικά και ακολούθως στα επίσημα παιχνίδια.

Αύριο (27/07) η ομάδα της Άχνας θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που γίνεται στη Νάουσα, μιας και θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ομάδα Γ’ Κατηγορίας, στις 18:00. Θα είναι μία καλή ευκαιρία για τον Γιώτη Εγκωμίτη να δει κάποια πράγματα που θέλει, να κάνει δοκιμές σε άτομα, αλλά ίσως και σε σύστημα και να βγάλει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα. Γίνονται προσπάθειες να διευθετηθεί άλλο ένα φιλικό μιας και ακυρώθηκε αυτό με τη Νάουσα.

Στα μετεγγραφικά δεν υπάρχει κάποιο νεότερο. Στον Εθνικό περιμένουν τον Μάριο Ηλία να μείνει ελεύθερος και να ενταχθεί στο ρόστερ. Μόλις γίνει αυτό θα κλείσει και τυπικά το ρόστερ της ομάδας, εκτός αν προκύψει κάτι στην πορεία που φέρει άλλη μία κίνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ