aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΒ' Κατηγορία: Συνεχίζουν να υπερέχουν οι φιλοξενούμενοι

Β’ Κατηγορία: Συνεχίζουν να υπερέχουν οι φιλοξενούμενοι

Η Ομόνοια Αραδίππου επέστρεψε στις νίκες και στην κορυφή με την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Στο ντέρμπι επικράτησε εκτός έδρας της ΜΕΑΠ με 2-1 και έφτασε στους 17 βαθμούς από 5 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Στους 56 αγώνες που έγιναν μέχρι τώρα συνεχίζουν να υπερέχουν οι φιλοξενούμενες ομάδες. Επικράτησαν σε 27 αγώνες, ενώ οι γηπεδούχοι έφτασαν 20 φορές σε νικηφόρο αποτέλεσμα και άλλοι εννέα αγώνες έληξαν ισόπαλοι.

Την αήττητη Ομόνοια Αραδίππου (17 βαθμοί) ακολουθεί με 15 βαθμούς η ΜΕΑΠ και αμέσως πιο κάτω με 13 βαθμούς Αγία Νάπα και Ομόνοια 29Μ. Ο απολογισμός της 5ης αγωνιστικής κατέγραψε 26 τέρματα και φτάσαμε συνολικά στα 141 σε 56 αγώνες.

Στην 1η αγωνιστική σημειώθηκαν 21 τέρματα, στη 2η αγωνιστική 26, στην 3η αγωνιστική 20, στην 4η 13, στην 5η αγωνιστική 21 και στην 6η αγωνιστική 14 τέρματα. Σε ομαδικό επίπεδο τα περισσότερα μέχρι τώρα τέρματα, 14 συνολικά, πέτυχε η πρωτοπόρος Ομόνοια Αραδίππου και ακολουθούν με 12 τέρματα Εθνικός Άχνας και ΠΟ Ξυλοτύμπου.

Στον πίνακα των σκόρερ με τέσσερα τέρματα προηγούνται οι Νικόλας Κούτσακος (ΠΟ Ξυλοτύμπου), Σέργιος Αβραάμ, Λεονάρτο Ριμπέϊρο (Ομόνοια Αραδίππου), Μπεν Κμαγιάλ (Πέγεια), Δημήτρης Διαμαντόπουλος (ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος), Γιάννης Ανδρέου (ΜΕΑΠ), Θεοδόσης Κύπρου (Ομόνοια 29Μ) και Μιχάλης Χαραλάμπους (Εθνικός Άχνας).

Την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό τέσσερα τέρματα έχουν να επιδείξουν ΜΕΑΠ, Αγία Νάπα και Ομόνοια 29Μ.

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής περιλαμβάνει τις ακόλουθες αναμετρήσεις:

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου
Οθέλλος Αθηαίνου – Αναγέννηση Δερύνειας (Cytavision)
Εθνικός Άχνας – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα

Σάββατο 5 Νοεμβρίου
ΠΑΕΕΚ – Ομόνοια Αραδίππου
Αγία Νάπα – ΜΕΑΠ
ΑΕΖ – Ολυμπιάς Λυμπιών
Πέγεια – Ομόνοια 29Μ
Ερμής Αραδίππου – ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος

Κυριακή 6 Νοεμβρίου
ΠΟ Ξυλοτύμπου – Αλκή Ορόκλινης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ