aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΒ' Κατηγορία: Οι πρώτες ισοπαλίες και η υπεροχή των φιλοξενούμενων

Β’ Κατηγορία: Οι πρώτες ισοπαλίες και η υπεροχή των φιλοξενούμενων

Η Ομόνοια Αραδίππου μπορεί να είχε τις πρώτες της απώλειες, όμως συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Αναγέννηση Δερύνειας στην πρώτη ισοπαλία της φετινής χρονιάς για να ακολουθήσει και το 0-0 της ΑΕΖ – ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος.

Στους 32 αγώνες που έγιναν μέχρι τώρα συνεχίζουν να υπερέχουν οι φιλοξενούμενες ομάδες. Επικράτησαν σε 16 αγώνες, ενώ οι γηπεδούχοι έφτασαν 14 φορές σε νικηφόρο αποτέλεσμα και άλλοι δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι.

Την αήττητη Ομόνοια Αραδίππου (10 βαθμοί) ακολουθούν με 9 βαθμούς Οθέλλος Αθηαίνου, Αγία Νάπα, ΜΕΑΠ και Εθνικός Άχνας. Στους 7 βαθμούς βρίσκεται η Αναγέννηση Δερύνειας.

Ο απολογισμός της 4ης αγωνιστικής κατέγραψε 13 τέρματα, τα λιγότερα μέχρι τώρα και φτάσαμε στα 80 συνολικά σε 32 αγώνες.

Στην 1η αγωνιστική σημειώθηκαν 21 τέρματα, στη 2η αγωνιστική 26 και στην 3η αγωνιστική 20 τέρματα.

Σε ομαδικό επίπεδο τα περισσότερα μέχρι τώρα τέρματα, δέκα συνολικά πέτυχε η πρωτοπόρος Ομόνοια Αραδίππου

Ο Νικόλας Κούτσακος, ο Σέργιος Αβραάμ, ο Γιάννης Ανδρέου και ο Θεοδόσης Κύπρου προηγούνται στον πίνακα των σκόρερ με τρία τέρματα.

Την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό ένα γκολ έχει η Αγία Νάπα, που επικράτησε στην έδρα της με 2-0 της Ομόνοιας 29Μ.

Ο ΠΟ Ξυλοτύμπου πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη μετά το 2-1 επί της ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα.

Απευθείας από τη Cytavision Εθνικός Άχνας – ΠΑΕΕΚ

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, με τη στήριξη της ΚΟΠ απευθείας από τη Cytavision θα μεταδοθεί το παιχνίδι Εθνικός Άχνας – ΠΑΕΕΚ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και ώρα 19:00.

Οι υπόλοιποι αγώνες θα διεξαχθούν ως ακολούθως:

Σάββατο 15 Οκτωβρίου / 15:30
Ερμής Αραδίππου – Πέγεια
ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα – ΑΕΖ
Αναγέννηση Δερύνειας – Αγία Νάπα
Ολυμπιάς Λυμπιών – Ομόνοια Αραδίππου
Αλκή Ορόκλινης – ΜΕΑΠ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου (15:30)
ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος – Οθέλλος Αθηαίνου
Ομόνοια 29Μ – ΠΟ Ξυλοτύμπου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ