aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤρίτη ήττα στις καθυστερήσεις

Τρίτη ήττα στις καθυστερήσεις

Μεγάλη στεναχώρια επικρατεί στο Δασάκι, αφού ο Εθνικός δέχθηκε την ήττα στην εκπνοή των καθυστερήσεων, για τρίτη φορά φέτος. Οι ήττες σε τέτοιο χρονικό σημείο, πέρα από την απώλεια βαθμών, προκαλούν και απογοήτευση.

Η ομάδα της Άχνας πλήρωσε ακριβό τίμημα από τα γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις των τριών αγώνων της. Όταν κάτι επαναλαμβάνεται ίσως να μην είναι σύμπτωση, γι’ αυτό και ο Ιβανάουσκας ψάχνει να βρει τη λύση. Στις δύο περιπτώσεις, πάντως, η ήττα στις καθυστερήσεις προήλθε από εκτελέσεις φάουλ και πέναλτι.

Ο Εθνικός ηττήθηκε από τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 2-1 στην εκπνοή των καθυστερήσεων, από ένα γκολ που προήλθε από σουτ αντιπάλου και κόντρα σε αμυνόμενο που άλλαξε την πορεία της μπάλας. Οι κυανόλευκοι ηττήθηκαν από τον Απόλλωνα με 3-2 στην εκπνοή των καθυστερήσεων, από εκτέλεση φάουλ που αμφισβήτησαν. Ηττήθηκαν επίσης και από τη Νέα Σαλαμίνα στην τελευταία φάση από εκτέλεση πέναλτι.

Μετά από διήμερο ρεπό, οι παίκτες επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο και πιάνουν δουλειά για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο Δασάκι. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Στόιτσεφ και οι τραυματίες Ντόβπνια και Μπογκντάν. Ο Μπογκατίνοφ, που λόγω ενοχλήσεων ήταν εκτός αποστολής στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, θα είναι στη διάθεση του Ιβανάουσκας για τον αγώνα με τον Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ