aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤο μπάτζετ δεν είναι δικαιολογία για τον Εθνικό Άχνας

Το μπάτζετ δεν είναι δικαιολογία για τον Εθνικό Άχνας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο προγραμματισμός στον Εθνικό Άχνας κατά 90% έχει ολοκληρωθεί. Αν διαφοροποιηθεί κάτι, θα έχει να κάνει με την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού. Είτε αυτός είναι ο Μάριος Ηλία είτε κάποιος άλλος. Δεν αποκλείεται στο τέλος να μη γίνει άλλη προσθήκη εάν δεν προκύψει η κατάλληλη περίπτωση.

Όπως και να έχει, με άλλη μία μετεγγραφή ή όχι, ο Εθνικός Άχνας τη φετινή περίοδο έκανε πολύ προσεγμένο προϋπολογισμό. Είναι αρκετά χαμηλός, από τους χαμηλότερους του πρωταθλήματος. Αυτό όμως δεν αποτελεί για κανένα δικαιολογία, όσον αφορά στη νέα σεζόν και την υλοποίηση των στόχων. Ο Γιώτης Εγκωμίτης μαζί με τον Γιάννο Δημοσθένους δούλεψαν σκληρά και έφεραν κάποιους αξιόλογους παίκτες, οι οποίοι θεωρούνται αρκετά ποιοτικοί και έχουν και προοπτική. Αποκτήθηκαν έμπειροι παίκτες, όπως οι Λαμπάν, Μιγκελίτο και Κοστόφσκι.

Επίσης, εντάχθηκαν στο ρόστερ και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές, όπως ο Κονέχ, που εντυπωσιάζει, αλλά και ο Μαρκόφσκι που ήρθε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Αν ο Εγκωμίτης βρει τη χημεία, κάτι που φαίνεται ότι πέτυχε μέσα από τα φιλικά, τότε ο Εθνικός θα αποτελεί αξιόμαχο σύνολο με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι σε θέση να φέρουν επιτυχίες στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ