aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤεστάρει δυο φορές τις δυνάμεις του…

Τεστάρει δυο φορές τις δυνάμεις του…

TOY NIKOY ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με δύο παιχνίδια έξι βαθμών θα αρχίσει τον φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος ο Εθνικός Άχνας, αφού θα αντιμετωπίσει δύο νεοφώτιστες ομάδες, την Αλκή και την Πάφος FC, που έχουν θέσει τον ίδιο ακριβώς στόχο μαζί του. «Δεν υπάρχει καλό και κακό πρόγραμμα. Θα παίξουμε με όλες τις ομάδες», ανέφερε με δηλώσεις του ο τιμ μάνατζερ των μπλε Τόμης Κουής, σχολάζοντας το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος.

Και συνέχισε: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για όλους να κάνουμε καλή αρχή, γιατί θα ανεβεί η ψυχολογία της ομάδας. Ένα καλό ξεκίνημα θα θέσει και τις βάσεις για μία καλή χρονιά. Όμως μέχρι την έναρξη της σεζόν έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία για να έχουμε θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα».

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, την ερχόμενη εβδομάδα ο Εθνικός Άχνας θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο θα διεξαχθεί την Τρίτη κόντρα στην Αλκή στο Κοινοτικό Στάδιο Πύλας και το δεύτερο είναι ορισμένο για το Σάββατο στο Δασάκι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Είναι τα πρώτα φιλικά για τους μπλε, όπου θα δοθεί η ευκαιρία στον Γιώτη Εγκωμίτη να βγάλει τα αρχικά συμπεράσματα για την ομάδα του. Ο Κύπριος προπονητής έδωσε ρεπό σήμερα στους παίκτες, οι οποίοι από αύριο επιστρέφουν στο γήπεδο για διπλές προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ