aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣτην αναβροχιά καλό και το χαλάζι

Στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Έπειτα από τέσσερις ήττες, ο Εθνικός πήρε προχθές βαθμό στην έδρα της Πάφου (0-0), κάτι που οφείλει εν πολλοίς στον τερματοφύλακά του, Μάρτιν Μπογκατίνοφ (φωτό). Έστω και αν συμπλήρωσε 13 ματς δίχως νίκη, στην περίπτωσή του ταιριάζει το «στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι». Ο προχθεσινός πόντος είναι θετικός, αφού στόχος της ομάδας της Άχνας είναι να μαζέψει όσο περισσότερους γίνεται ώς τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Στις δύο αγωνιστικές που μεσολαβούν, θα προσπαθήσει απέναντι στην Ομόνοια (Δασάκι) και (κυρίως) τον Ολυμπιακό (Μακάρειο), να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί για να μην απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τις ομάδες που διώκει. Κάτι που αν πετύχει θα τον βοηθήσει να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις την παραμονή στη συνέχεια. Και αυτό επειδή θα προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό του τις πρώτες τέσσερις προσθήκες του για τη σεζόν 2017-18 (το καλοκαίρι επιβλήθηκε απαγόρευση μετεγγραφών από τη ΦΙΦΑ), άρα έχει πιθανότητες να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός μετά την Πρωτοχρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ