aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣοκαρισμένος ο Νίκα Κατσιαράβα!

Σοκαρισμένος ο Νίκα Κατσιαράβα!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Την περασμένη Παρασκευή, η Εθνική Γεωργίας ηττήθηκε με 1-3 από την Σερβία, σε ένα ματς όπου ο επιθετικός του Εθνικού Άχνας, Νίκα Κατσιαράβα, άνοιξε το σκορ δίνοντας προβάδισμα στη χώρα του στο 5ο λεπτό. Προβάδισμα το οποίο, ωστόσο, δεν διατηρήθηκε.

«Κατά τη γνώμη μου, δεν είχαμε αρκετή εμπειρία. Έχουμε πολύ νεανική ομάδα, η οποία έπαιξε το πολύ πέντε παιχνίδια μαζί. Ας ελπίσουμε ότι η εμπειρία θα έρθει, όπως και το καλό αποτέλεσμα και η βελτίωση. Όσο για την ποιότητα του παιχνιδιού, το πρώτο μισό παίχθηκε ήταν σε υψηλό επίπεδο. Παρά το γεγονός ότι το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν σε τέτοιο επίπεδο, συνολικά το παιχνίδι ήταν καλό, εκτός από το αποτέλεσμα για μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κατσιαράβα.

«Δεν ξέρω γιατί ήταν τέτοια η διαφορά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου μισού. Ίσως, λόγω έλλειψης εμπειρίας. Φυσικά, το πρώτο μου γκολ με την εθνική ομάδα ήταν ευχάριστο. Τα πρώτα πέντε λεπτά ήμουν σοκαρισμένος, δεν ήξερα τι συνέβαινε στο γήπεδο, αλλά στη συνέχεια βρήκα το παιχνίδι μου και πάλι», κατέληξε ο Γεωργιανός στράικερ του οποίου οι δηλώσεις φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα «Worldsport.ge».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ