aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΣήμερα στις 13:00 η κλήρωση του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Σήμερα στις 13:00 η κλήρωση του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας

Η κλήρωση του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2022 – 2023 θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 13:00 στα Γραφεία της ΚΟΠ. Το Πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 10 -11 Σεπτεμβρίου 2022 και σε αυτό θα συμμετάσχουν οι ακόλουθες ομάδες:

ΑΕΖ Ζακακίου, ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου, ΑΛΚΗ Ορόκλινης, Οθέλλος Αθηαίνου, ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου, Ολυμπιάς Λυμπιών, Αναγέννηση Δερύνειας, Ομόνοια Αραδίππου, ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας, Π.Ο. Αχυρώνας Ονήσιλος, Ε.Ν.Υ. Διγενής Ύψωνα, Π.Ο. Ξυλοτύμπου 2006, Εθνικός Άχνας, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Ερμής Αραδίππου, Πέγεια 2014.

Το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου (15 αγωνιστικές), οι ομάδες ανάλογα με τη βαθμολογική τους θέση θα συνεχίσουν στη δεύτερη φάση σε δύο ομίλους των οκτώ ομάδων.

Η δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί σε δύο γύρους, σύνολο 14 αγωνιστικές.

Η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί στις 7-8 Ιανουαρίου 2023 και η δεύτερη φάση στις 30 Απριλίου 2023.

Με τη λήξη της δεύτερης φάσης, οι τρεις πρώτες ομάδες από τον πρώτο όμιλο θα εξασφαλίσουν άνοδο στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας και οι τρεις τελευταίες ομάδες από το δεύτερο όμιλο θα διαβαθμιστούν στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ