aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣαν ένα ματς Α’ Κατηγορίας

Σαν ένα ματς Α’ Κατηγορίας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Kατηγορίας ανοίγει απόψε (19.00, Cytavision 7) με το πρώτο μεγάλο ντέρμπι. Στο Δασάκι της Άχνας, ο Εθνικός με 7 βαθμούς και ο Άρης με 6 βαθμούς θα συγκρουστούν σε παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, που θα έχει γεύση Α’ Κατηγορίας, στην οποίαν αγωνίζονταν την προηγούμενη σεζόν.

Οι δύο ομάδες έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες, να επιστρέψουν δηλαδή στους «μεγάλους» του κυπριακού ποδοσφαίρου, συνεπώς θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν τον σημερινό αγώνα. Αμφότερες έχουν ενισχυθεί γνωρίζοντας πως θα είναι αποτυχία αν μείνουν για δεύτερη αγωνιστική περίοδο στη Β’ Κατηγορία. Ο γηπεδούχος Εθνικός προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Δερύνειας με 2-0, ενώ ο Άρης είχε νικήσει με 1-0 στο Τσίρειο την ΑΕΖ.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης έχει προετοιμάσει την ομάδα του και μέσα από ένα κράμα νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών, ελπίζει πως θα έρθει η νίκη απόψε απέναντι σε έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές στη μάχη για άνοδο. Από την άλλη, ο Χρύσης Μιχαήλ, που είδε την ομάδα του στην προηγούμενη εκτός έδρας έξοδο να χάνει από τη ΜΕΑΠ, δούλεψε πολύ στον μεσοαμυντικό μηχανισμό με στόχο να μην επιτρέψει να γίνουν λάθη που θα στοιχίσουν. Πρόκειται για παιχνίδι που αναμένεται να έχει υψηλές εντάσεις, αφού πρόκειται για ντέρμπι με φόντο την άνοδο. Το στοιχείο της δύναμης αναμένεται πως θα κυριαρχήσει σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ