aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΡάζντρε: «Αν δώσουμε πέντε παιχνίδια με την Ομόνοια μπορεί να χάσουμε τα τέσσερα»

Ράζντρε: «Αν δώσουμε πέντε παιχνίδια με την Ομόνοια μπορεί να χάσουμε τα τέσσερα»

Έτοιμοι να γράψουν ιστορία δηλώνουν στον Εθνικό. Ο τεχνικός της προσφυγικής ομάδας Αντρέι Ράζντρε, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού τελικού κυπέλλου Coca – Cola με την Ομόνοια, τόνισε πως θα δώσουν τα πάντα για να καταφέρουν να οδηγήσουν τον Εθνικό σε μια ιστορική επιτυχία. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Εκπλήξαμε όλους στην Κύπρο, ίσως λιγότερο από το 5% πίστευαν ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στον τελικό. Εγώ και οι παίκτες ήμασταν ανάμεσά τους. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε δύσκολος αντίπαλος. Αν δώσουμε πέντε παιχνίδια με την Ομόνοια μπορεί να χάσουμε τα τέσσερα, όμως αύριο είναι ένα παιχνίδι και ελπίζουμε να κερδίσουμε. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με βαριά φανέλα σε Κύπρο και Ευρώπη, αλλά αποδείξαμε ειδικά στους ημιτελικούς όπου κερδίσαμε την ομάδα που θα είναι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε και θα δώσουμε τα πάντα για να γράψουμε ιστορία για τον σύλλογο κάνοντας μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Είναι όλοι έτοιμοι εκτός από τον Χολ και ανυπομονούν για το παιχνίδι».

Αν συμμερίζεται τον τίτλου του αουτσάιντερ: «Ξέρουμε ότι είμαστε αουτσάιντερ, ότι δεν έχουμε την ίδια εμπειρία με την Ομόνοια, αλλά είναι ένα παιχνίδι και έχεις την ευκαιρία να γράψεις ιστορία. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει αύριο, αλλά από αυτά που βλέπω στις προπονήσεις νομίζω ότι θα είναι προετοιμασμένοι. Αύριο οι ποδοσφαιριστές μπορούν να σώσουν την καριέρα τους, όχι απλώς τη σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ