aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΨάχνει νίκη τέσσερα χρόνια μετά ο Εθνικός

Ψάχνει νίκη τέσσερα χρόνια μετά ο Εθνικός

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ  ΛΑΡΚΟΥ

Μοιρασμένη είναι η προϊστορία των αγώνων ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και τη Νέα Σαλαμίνα στο Δασάκι την τελευταία 20ετία. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν 19 φορές σε παιχνίδια πρωταθλήματος, με τον Εθνικό να έχει 7 νίκες, ισάριθμα ματς έληξαν ισόπαλα και 5 φορές επικράτησαν οι ερυθρόλευκοι. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Εθνικός έχει να κερδίσει τη Νέα Σαλαμίνα στην έδρα του περίπου τέσσερα χρόνια μιας και η τελευταία φορά που πανηγύρισε τρίποντο ήταν στις 3 Μαΐου του 2015, όταν κέρδισε με 2-1.

Τέσσερα χρόνια μετά, ο Εθνικός θέλει να πανηγυρίσει ξανά τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ομάδα της Αμμοχώστου και να ανέβει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά. Εκτός πλάνων για τον Γιώτη Εγκωμίτη είναι ο Βενσάντ Λαμπάν, ενώ για την ώρα δεν φαίνεται να προκύπτουν άλλα προβλήματα. Δεν αποκλείεται η τεχνική ηγεσία να παίξει με τριάδα στην άμυνα και να δούμε τον Ντεϊβίσον να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ