aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠρώτο δείγμα θετικό για τον Γιακόβλεφ

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Γιακόβλεφ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ικανοποιητικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις που αφήνει ο Ουκρανός ακραίος επιθετικός που δοκιμάζεται στον Εθνικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πρόκειται για τον 30χρονο Άντρι Γιακόβλεφ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες και πολλές χώρες.

Πέρασε από Λετονία (Ολιμπίκ), Ουζμπεκιστάν (Νασάφ), Σλοβακία (Τατράν), Λευκορωσία (Σλουτσκ, Μπάτε), Ρωσία (Σοκόλ), Μολδαβία (Ζάρια), Καζακστάν (Ταράζ), Ελλάδα (Νίκη Βόλου), Ουκρανία (Βολίν) και Αρμενία (Αραράτ). Πέρσι έπαιξε για μισή σεζόν στη Βολίν (11 ματς, 3 γκολ) και ακολούθως στην Αραράτ (10 συμμετοχές). Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές και αν συνεχίσει έτσι, αναμένεται να αποκτηθεί.

Όσον αφορά στον Μάριο Ηλία, το θέμα πιθανόν να ξεκαθαρίσει από βδομάδας. Αν δεν μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ, ο Εθνικός θα κοιτάξει για άλλες επιλογές. Σχετικά με την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, δεν υπάρχει βιασύνη, αφού προέχει η προσθήκη επιθετικού. Στην ομάδα της Άχνας συμπληρώνουν το παζλ στο ρόστερ και υπάρχει αισιοδοξία όσον αφορά στη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ