aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠροσεγμένες κινήσεις, χαμηλό μπάτζετ

Προσεγμένες κινήσεις, χαμηλό μπάτζετ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η επιστροφή του Εθνικού Άχνας στην Α’ κατηγορία είναι μία εξέλιξη, η οποία αναγκάζει τη διοίκηση να «χτίσει» μία νέα ομάδα, κρατώντας όσους παίκτες θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσουν. Γιώτης Εγκωμίτης, Γιάννος Δημοσθένους και Κίκης Φιλίππου κάνουν ό,τι μπορούν έτσι ώστε να καταφέρουν να φέρουν παίκτες ποιοτικούς οι οποίοι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα στον στόχο για άνετη παραμονή και παίκτες που θα είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του Εθνικού.

Δεν θα γίνουν υπερβάσεις ούτε προσθήκες οι οποίες θα φέρουν ανισορροπία στο ρόστερ της ομάδας. Γίνονται προσεκτικές κινήσεις με στόχο να μπορέσει η ομάδα να φέρει τους καλύτερους κατά το δυνατόν παίκτες μέσα από το μπάτζετ που έχει οριοθετήσει. Υπάρχουν ακόμη αρκετές θέσεις όπου θα γίνει ενίσχυση. Ειδικά στο κέντρο της άμυνας και στην επίθεση θα γίνουν τουλάχιστον τέσσερις μετεγγραφές και υπάρχουν ήδη προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστές.

Κάποιες περιπτώσεις χρειάζονται χρόνο και υπομονή. Στο Δασάκι έχουν χρόνο μέχρι την έναρξη των προπονήσεων της νέας χρονιάς και μπορούν να περιμένουν κάποιες περιπτώσεις. Ταυτόχρονα βέβαια μπορεί να προκύψουν και κάποια νέα ονόματα τα οποία να αρέσουν και να απασχολήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ