aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Πρόκληση για εμάς»

«Πρόκληση για εμάς»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μεγάλη πρόκληση αποτελεί για τον Εθνικό ο αγώνας κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ, γι’ αυτό οι μπλε θα πάνε στη Λευκωσία με στόχο να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.

Ο τιμ μάνατζερ του προσφυγικού συλλόγου, Τόμης Κουής, κληθείς να σχολιάσει το δύσκολο ματς με αντίπαλο το «τριφύλλι» ανέφερε: «Πάντα τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες αποτελούν πρόκληση. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα μέσα σε ένα γεμάτο γήπεδο και αυτό δίνει και έξτρα κίνητρο στους παίκτες. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό μετά τη μεγάλη νίκη επί της Πάφος FC και θα πάμε στη Λευκωσία χωρίς άγχος για το καλύτερο».

Αναφερόμενος στα πρώτα δύο παιχνίδια που έδωσε ο Εθνικός, ο Τόμης Κουής είπε: «Παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε έξι βαθμούς. Πήραμε τρεις και βλέπουμε μπροστά. Κάποιοι μας είχαν ξεγραμμένους πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Ο κάθε ένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εμείς βλέπουμε τη δική μας ομάδα. Βλέπουμε ότι γίνεται καλή δουλειά και θα πάρουμε κι άλλους βαθμούς».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ενίσχυσης τον Ιανουάριο, τόνισε: «Μέχρι τότε έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας. Τώρα με το καλό υλικό που διαθέτουμε θέλουμε να πάρουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία, οι προπονήσεις συνεχίζονται σε έντονους ρυθμούς. Ο Γιώτης Εγκωμίτης ετοιμάζει την ομάδα του χωρίς ν’ αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ