aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠλησιάζει ο επόμενος…

Πλησιάζει ο επόμενος…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αρκετά χαλαρό ήταν το προηγούμενο τριήμερο στον Εθνικό Άχνας αφού ήταν μια ευκαιρία για τους ανθρώπους της ομάδας να πάρουν ανάσα. Βέβαια, η δουλειά δεν σταματά λεπτό αφού το κεφάλαιο της ενίσχυσης είναι ένα πολύ σημαντικό. Απομένουν άλλες τέσσερις με πέντε κινήσεις για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού και οι υπεύθυνοι χωρίς να βιάζονται κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες.

Ο Γιάννος Δημοσθένους έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και εκτιμάται ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα προκύψει νέα συμφωνία. Γίνονται, άλλωστε, πολύ προσεκτικές κινήσεις και κυρίως μέσα στα οικονομικά πλαίσια που έθεσε το σωματείο. Υπάρχουν προχωρημένες επαφές με επιθετικό και ίσως μέσα στην εβδομάδα να προκύψουν εξελίξεις. Όσον αφορά στον δεύτερο τερματοφύλακα γίνονται σκέψεις, όμως δεν βιάζονται στο Δασάκι. Η ομάδα θα ενισχυθεί και με ακραίο επιθετικό. Ποδοσφαιριστής που απασχολούσε τελικά συμφώνησε με άλλη ομάδα.

Εξάλλου σήμερα είναι προγραμματισμένη, στις 19:30, η ετήσια Γενική Συνέλευση. Τα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, τον απολογισμό της περσινής περιόδου και θα συζητήσουν μαζί με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την πορεία και τους στόχους της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ