Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠίστη για πρόκριση στον Εθνικό

Πίστη για πρόκριση στον Εθνικό

Ο Εθνικός υποδέχεται την Ομόνοια στον επαναληπτικό του 0-0 και για την ομάδα της Άχνας χαρακτηρίζεται ως αγώνας της σεζόν. Στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί αρκετά καλή πορεία και θέλει τη διάκριση στο κύπελλο, η οποία περνά μέσα από το σημερινό επαναληπτικό με την Ομόνοια.

Διαχρονικά ο Εθνικός στοχεύει στη διάκριση μέσω του κυπέλου. Η ομάδα της Άχνας παρουσιάζεται αποφασισμένη να αξιοποιήσει την έδρα της και να πάρει τη νίκη, που θα την επιτρέψει να συνεχίσει στον θεσμό. Το 0-0 του πρώτου αγώνα άφησε ανοικτή την υπόθεση πρόκριση.

Η αποστολή του Εθνικού δεν φαντάζει εύκολη αφού έχει μπροστά του μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ομόνοια. Για τους παίκτες του Εθνικού το εκτόπισμα του αντιπάλου αποτελεί επιπρόσθετο κίνητρο για να τα δώσουν όλα για υλοποίηση του στόχου τους.

Ο Βάλντας Ιβανάουσκας μετρά μια σημαντική επιστροφή αλλά και μια απουσία, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. Επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα με 11 γκολ, ο Νίκα Κατσιαράβα, που δίνει άλλη δυναμική στην επιθετική γραμμή.

Ο Γεωργιανός επιθετικός μαζί με τον Εμίλιο Ζελάγια, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, αποτελούν τα ατού για γκολ και πρόκριση. Αντιθέτως, δεν υπολογίζεται ο αρχηγός Πινσέλι, που αποβλήθηκε στον πρώτο αγώνα στο ΓΣΠ. Ο Ιβανάουσκας δεν αλλάζει την τακτική του και το αγαπημένο του 4-4-2.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ