aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠεριμένοντας τον εκλεκτό εξτρέμ

Περιμένοντας τον εκλεκτό εξτρέμ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Συνάντηση με την πορτογαλική ομάδα στην οποία ανήκει, είχε χθες ποδοσφαιριστής με τον οποίο ο Εθνικός Άχνας είναι σε προχωρημένες επαφές με στόχο να βρεθεί λύση και να μείνει ελεύθερος. Το θέμα έχει πάρει μικρή παράταση αφού δεν είναι ξεκάθαρο ποιες είναι οι προθέσεις της ομάδας του.

Αν ο ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, μείνει ελεύθερος, τότε θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Εθνικό, αφού ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχουν προχωρημένες επαφές, ίσως και συμφωνία. Αν προκύψει πρόβλημα και δεν προχωρήσει αυτή η περίπτωση, τότε ο Γιάννος Δημοσθένους και ο Γιώτης Εγκωμίτης θα ψάξουν για άλλο ποδοσφαιριστή που οι απαιτήσεις του είναι εντός των οικονομικών δυνατοτήτων του συλλόγου.

Όσον αφορά στον Μάριο Ηλία υπάρχει αναμονή, ενώ θυμίζουμε ότι ο Εθνικός θα κινηθεί και για κεντρικό αμυντικό. Σήμερα η ομάδα της Άχνας δίνει δυνατό φιλικό με την Ανόρθωση, στις 19:00, με τον Γιώτη Εγκωμίτη να προτίθεται να χρησιμοποιήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Δεν ισχύει η Κάρτα Φιλάθλου στο φιλικό ενώ το εισιτήριο είναι στα 10 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ