aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠέντε απόντες, δύο που προλαβαίνουν και ένα ερωτηματικό

Πέντε απόντες, δύο που προλαβαίνουν και ένα ερωτηματικό

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Δύσκολη αποστολή έχει αύριο ο Εθνικός, εκτός έδρας με τη Νέα Σαλαμίνα. Για την ομάδα της Άχνας πρόκειται για παιχνίδι μιας επιλογής αφού χρειάζεται άμεσα νίκη για να μην μπλέξει σε χειρότερες βαθμολογικές περιπέτειες.

Οι απουσίες θα φέρουν και αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Βάλντας Ιβανάουσκας δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Ζελάγια, Αρέστη, Πινσέλι, Κρατσούνοφ, ούτε και τον τραυματία Χατζηβασίλη. Οι Στόιτσεφ και Ενέσκου αντιμετωπίζουν ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού αλλά αναμένεται ότι θα το ξεπεράσουν μέχρι αύριο. Ερωτηματικό υπάρχει για το αν θα διατηρηθεί στην εστία ο Πρότσεκ ή αν ο προπονητής θα επαναφέρει τον Μπογκατίνοφ.

Ο τιμ μάνατζερ του Εθνικού, Τόμης Κουής, κληθείς να σχολιάσει τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, δήλωσε: «Δύσκολο παιχνίδι. Η Σαλαμίνα είναι σε καλή φάση τελευταία και η αποστολή μας θα είναι δύσκολη. Θέλουμε τους βαθμούς και δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη. Περιμένουμε περισσότερα στη συνέχεια από τους παίκτες μας».

Για τις απουσίες ανέφερε: «Πάντα οι απουσίες είναι σημαντικές αλλά υπάρχουν οι παίκτες για να καλυφθούν τα κενά και είναι θέμα του προπονητή το πώς θα παρατάξει μία ανταγωνιστική ομάδα». Ερωτηθείς αν ο Εθνικός νιώθει άνετα βαθμολογικά, απάντησε: «Σίγουρα δεν είμαστε άνετοι βαθμολογικά. Γι’ αυτό και στο “Αμμόχωστος” θέλουμε τη νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ