aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠάνε για τον Ιζκιέρ, «έδεσαν» τον Κυπριανού,

Πάνε για τον Ιζκιέρ, «έδεσαν» τον Κυπριανού,

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Κυπριανού ανακοίνωσε και επίσημα ο Εθνικός Άχνας. Ο 28χρονος Κύπριος ποδοσφαιριστής θα παραμείνει κάτοικος Άχνας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στην προσφυγική ομάδα είναι από το 2019. Την πρώτη χρονιά κατέγραψε 20 συμμετοχές και στη λήξασα σεζόν 31 στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, καλυμμένος θα είναι και τη νέα χρονιά ο Εθνικός για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Γι’  αυτό και ο προπονητής Ηλίας Χαραλάμπους δεν ανησυχεί, έχοντας ρίξει όλο το βάρος στις υπόλοιπες θέσεις. Η ομάδα της Άχνας θα έχει στη νέα σεζόν ως βασικό τερματοφύλακα τον Μάρτιν Μπογκαντίνοφ και δεύτερη επιλογή θα είναι ο Ανδρέας Χριστοδούλου που αποτελεί νέο απόκτημα. Ο Χριστοδούλου πήρε τη θέση του Κυριάκου Στρατηλάτη που αποχώρησε. Η εμπειρία του Μπογκαντίνοφ, αλλά και ο φιλόδοξος Χριστοδούλου αποτελούν εγγύηση για την εστία του Εθνικού.

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται και αναμένονται εξελίξεις. Τα οικονομικά δεδομένα του Εθνικού είναι περιορισμένα και γι’  αυτό όλες οι κινήσεις θα είναι προσεκτικές. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Κώστα Πηλέα, την ίδια ώρα που «τσεκάρεται» η επιλογή του Ισπανού αριστερού μπακ Γκάμπριελ Ιζκιέρ (κεντρική φωτογραφία). Ο 28χρονος μπακ μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου από τη Χιμπέρνιανς Μάλτας, ομάδα όπου κατά τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία (48 συμμετοχές). Στη λήξασα αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε και στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ