aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟ Λαμπάν τον έβαλε σε… προβληματισμό

Ο Λαμπάν τον έβαλε σε… προβληματισμό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εκτός επιλογών του Γιώτη Εγκωμίτη πολύ πιθανόν να είναι ο Βενσάντ Λαμπάν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα (3η αγωνιστική), έτσι ο Κύπριος τεχνικός είναι υποχρεωμένος να βρει τον αντικαταστάτη του.

Μία επιλογή που είναι να χρησιμοποιηθεί στη μεσαία γραμμή ο Φοινίρης, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Μιγκελίτο. Υπάρχει και η λύση του Χαραλάμπους. Μέσα από τις προπονήσεις της επόμενης βδομάδας ο Κύπριος τεχνικός να φανερώσεις τις προθέσεις του.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει παιχνίδι το Σαββατοκύριακο είναι λογικό και οι προπονήσεις να μην είναι σε έντονους ρυθμούς. Από Δευτέρα όμως η ένταση θα ανέβει και η ομάδα θα αρχίσει να μπαίνει σε ρυθμούς Δόξας.

Η τεχνική ηγεσία θα αναλύσει στους παίκτες τον αντίπαλο ώστε να είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι και να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών που θα συναντήσουν. Ο αγώνας ορίστηκε την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου και αρχίζει στις 18:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ