aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟ Ιβανάουσκας θέλει να ξυπνήσει την ομάδα του από τον λήθαργο

Ο Ιβανάουσκας θέλει να ξυπνήσει την ομάδα του από τον λήθαργο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό, ελπίζουν σε νέα αρχή από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Βάλντας Ιβανάουσκας ελπίζει ότι θα ξυπνήσει την ομάδα του από τον λήθαργο στον οποίο έπεσε εδώ και δύο μήνες, και που προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό στο Δασάκι.

Ο Λιθουανός τεχνικός στρώθηκε στη δουλειά και πιστεύει ότι θα οδηγήσει ξανά την ομάδα του στις νίκες. Στο Δασάκι επικρατεί μια μικρή ανησυχία λόγω της άσχημης πορείας της ομάδας το τελευταίο δίμηνο και όλοι θέλουν να επέλθει η ηρεμία. Για την ώρα δεν υπάρχει κίνδυνος για τον Εθνικό, αλλά εάν δεν πάρει βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Άρη και Δόξα, ενδέχεται να μπλεχτεί σε περιπέτειες, γι’ αυτό και θα παλέψει για να το αποτρέψει.

Ο Ιβανάουσκας περιμένει σήμερα την επιστροφή του Κατσιαράβα. Ο Γεωργιανός στράικερ είχε υποχρεώσεις με την Εθνική του. Μαζί με τον Ζελάγια θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο του Εθνικού και στον αγώνα με τον Άρη. Αύριο θα επιστρέψει ο αμυντικός Ντόβπνια, διεθνής με την Ελπίδων της Ρωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ