aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜε αιχμή του δόρατος τον Νίκα Κατσιαράβα

Με αιχμή του δόρατος τον Νίκα Κατσιαράβα

Ο Νίκα Κατσιαράβα που αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά στην επίθεση και δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα και στην ήττα από την ΑΕΖ, εγγράφηκε κανονικά στο ρόστερ του Εθνικού και θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής στον δύσκολο αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Δασάκι.

Ο Γεωργιανός στράικερ, που έδειξε καλά στοιχεία στην προετοιμασία και πέτυχε αρκετά τέρματα, αναμένεται ότι θα πάρει φανέλα βασικού και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος του Ντανίλο Ντόντσιτς για την επιτυχία.

Ο ίδιος ο Κατσιαράβα δηλώνει πανέτοιμος για να ριχθεί στη μάχη, αφού ήρθε στην Κύπρο για να διακριθεί με τη φανέλα του Εθνικού ως εφαλτήριο για μία μεγαλύτερη ομάδα.

Μετά τα παράπονα που έκφρασε ο Ντανίλο Ντόντσιτς για την αποκαρδιωτική εμφάνιση και την ήττα στην πρεμιέρα από την ΑΕΖ, επιχειρεί ανύψωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών του για να παρουσιαστούν αλλαγμένοι στον αγώνα της Κυριακής.

Στο ρόστερ υπάρχουν έξι ξένοι και θα πρέπει να αποχωρήσει ένας, με βασικό υποψήφιο τον Ρώσο στόπερ Ντόβπνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ