aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜε αγάπη… Ντούρις!

Με αγάπη… Ντούρις!

Με το τρίτο γκολ του Μίχαλ Ντούρις στη διοργάνωση και πέμπτο αφότου αποχώρησε από την Ομόνοια, ο Εθνικός κέρδισε εντός έδρας το Παραλίμνι με 1-0 και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ο Σλοβάκος επιθετικός δεν λάθεψε σε εκτέλεση πέναλτι στο 55ο λεπτό, το οποίο κέρδισε ο Καμίλ Βοϊτκόφσκι σε ανατροπή από τον Αντώνη Κατσιάρη. Αρχικά δεν σφυρίχτηκε από τον Ανδρέα Αργυρού, όμως ο διαιτητής έδειξε την «άσπρη βούλα» αφότου κλήθηκε από τον VAR Βασίλη Δημητρίου να δει τη φάση στο on-field review.

Ο Εθνικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο σκέλος του χθεσινού 90λέπτου (57% κατοχή μπάλας), κέρδισε 9 κόρνερ και απείλησε 10 φορές, με τις 3 εξ αυτών να είναι στον στόχο. Δημιούργησε εν ολίγοις τις προϋποθέσεις για να σκοράρει άλλη μία φορά στο ματς και να πάρει αυτομάτως γερό προβάδισμα για το καρέ της διοργάνωσης.

Όσον αφορά στο Παραλίμνι, ανέβηκε στο τελευταίο σκέλος των δύο ημιχρόνων, διάστημα κατά το οποίο εκδήλωσε συνολικά 5 προσπάθειες για να σκοράρει. Δεν τα κατάφερε και επομένως στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στις 6 Απριλίου στο «Τάσος Μάρκου» θα χτυπήσει ρέστα, διεκδικώντας τις πιθανότητες που του αναλογούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ