aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚόλλησε στον πυθμένα

Κόλλησε στον πυθμένα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Προβληματισμός επικρατεί στο Δασάκι για τη βαριά εντός έδρας ήττα του Εθνικού Άχνας από την ΑΕΚ, αλλά και από τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας.

Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και στον αγώνα με τους κιτρινοπράσινους της Λάρνακας, ο Εθνικός Άχνας ό,τι έδωσε πήρε, με αποτέλεσμα να παραμείνει καθηλωμένος στην τελευταία θέση του πίνακα κατάταξης με μόλις ένα βαθμό.

Ο απολογισμός των μπλε και γενικά η πορεία τους στο πρωτάθλημα δεν ικανοποιεί κανένα στο Δασάκι, όμως άπαντες περιμένουν στη συνέχεια ότι η ομάδα θα ανακάμψει. Τα δύο παιχνίδια κόντρα σε Ερμή εκτός και Αναγέννηση Δερύνειας εντός, αν κερδηθούν θα βοηθήσουν στο ν’ αλλάξει και η ψυχολογία της ομάδας.

Αρνητικός πρωταγωνιστής στο προχθεσινό ματς κόντρα στην ΑΕΚ ήταν ο απείθαρχος Νίκα Κατσιαράβα. Ο Γεωργιανός επιθετικός αποβλήθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες, ενώ στο πρώτο ημίχρονο υπέπεσε και στο πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ.

Μετά το παιχνίδι το κλίμα ήταν βαρύ για τον Γεωργιανό, ο οποίος αναμένεται ότι θα τιμωρηθεί. Εν τω μεταξύ, οι του Εθνικού Άχνας έχουν παράπονα και από τη διαιτησία του Λεόντιου Τράττου για τα δύο πέναλτι που ζήτησαν στο ημίχρονο και δεν τους δόθηκαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ