aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚίκης Φιλίππου: «Ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν απλά μια γριούλα, δεν ήταν έτσι…»

Κίκης Φιλίππου: «Ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν απλά μια γριούλα, δεν ήταν έτσι…»

Συγκινημένος για τον θάνατο της Κυριακούς Παύλου ήταν ο πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλίππου. Μιλώντας στον Super Sport FM ο μακροβιότερος πρόεδρος ομάδας Α’ Κατηγορίας τόνισε ότι η αγαπημένη γριά του Εθνικού Άχνας που «έφυγε» από τη ζωή είχε παθολογική αγάπη για την ομάδα, αλλά και το ποδόσφαιρο δίνοντας μαθήματα οπαδισμού με τη συμπεριφορά της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την απώλεια της γιαγιάς, Κυριακούς Παύλου: «Ήταν η πιο πιστή και πιο αγνή οπαδός της ομάδας μας. Έδωσε παραδείγματα σε όλη την Κύπρο με την συμπεριφορά της. Έδειξε ότι το ποδόσφαιρο δεν ξεχωρίζει άνδρες, γυναίκες, νέους, γέρους, ηλικίες. Η Κυριακού ήταν εκεί. Είχε αγάπη παθολογική για τον Εθνικό. Το είπα και πέρσι στην Γενική Συνέλευση ότι στις δύσκολες στιγμές του σωματείου δεν χτυπά ποτέ το τηλέφωνο όπως στις καλές στιγμές. Η Κυριακού με έπαιρνε και μου έλεγε να μην ανησυχώ και ότι πήγε στην εκκλησία και άναψε ένα κερί. Διάβασα κάτι που έγραψε ο Πιντσέλι και βούρκωσα. Όταν πήραμε το πρωτάθλημα στην B΄ κατηγορία την πήρε να βγάλει φωτογραφία με το τρόπαιο και έγραψε ότι δεν την πήρε για τη φωτογραφία, αλλά γιατί του έδινε δύναμη όλη τη σεζόν. Έδινε σε όλους δύναμη. Ήταν ένας σωστός άνθρωπος. Είναι μεγάλη απώλεια για το σωματείο. Προχθές στη Γενική Συνέλευση την πήρα τηλέφωνο γιατί είναι επίτιμο μέλος και δεν ήρθε και για πρώτη φορά δεν μου απάντησε. Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει και λίγες μέρες μετά μάθαμε τα άσχημα μαντάτα».

Θα κάνετε κάτι για να τιμήσετε την μνήμη της; «Ήταν η αγαπημένη όλων των φίλων του Εθνικού, όλος ο κόσμος την αγαπούσε. Με την συμπεριφορά και την ευγένεια της τούς κέρδιζε όλους. Ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν απλά μια γριούλα που πήγαινε γήπεδο αλλά δεν ήταν έτσι. Παρακολουθούσε όλες τι αθλητικές εκπομπές και γνώριζε πολλά. Δεν έλεγε ποτέ κακό λόγο ούτε για τον αντίπαλο. Πολλές φορές μάθαινα ειδήσεις από την Κυριακού όταν με έπαιρνε τηλέφωνο να με ενημερώσει για διάφορα. Θα είμαστε όλοι εκεί για να την αποχαιρετήσουμε γιατί αυτή κάθε εβδομάδα μας τιμούσε με την παρουσία της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ