aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚαθοριστικό 48ωρο για Ηλία και Γιακόβλεφ

Καθοριστικό 48ωρο για Ηλία και Γιακόβλεφ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δύσκολο και δυνατό τεστ περιμένει σήμερα τον Εθνικό Άχνας ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στις 18:30 στο ΑΕΚ Αρένα. Μία αναμέτρηση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά συνάμα και ένα καλό τεστ το οποίο αναμένεται να είναι καταλυτικό όσον αφορά το μέλλον του Ουκρανού Αντρέι Γιακόβλεφ.

Ο 30χρονος ακραίος επιθετικός δοκιμάζεται από την ομάδα της Άχνας εδώ και μερικές ημέρες και το σημερινό φιλικό θα είναι σημαντικό κριτήριο για το αν θα αποκτηθεί ή όχι. Αν δείξει την εικόνα που έδειξε στις προπονήσεις, τότε το πιο πιθανό είναι να κληθεί για υπογραφές. Όπως είναι λογικό ο Γιώτης Εγκωμίτης μαζί με τον Γιάννο Δημοσθένους θα πάρουν σύντομα την απόφασή τους για το μέλλον του Γιακόβλεφ, ενώ υπάρχει και εναλλακτική με Ολλανδό αν κάτι στραβώσει.

Μέχρι τη Δευτέρα είναι δεδομένο ότι θα ξεκαθαρίσει το θέμα, ενώ μέχρι τότε θα υπάρχει και πιο ξεκάθαρη εικόνα και με τον Μάριο Ηλία. Ο ποδοσφαιριστής είναι σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΛ για να λυθεί το συμβόλαιό του και αν βρεθεί η χρυσή τομή μέχρι αύριο ή το αργότερο τη Δευτέρα θα αρχίσει ο Εθνικός την προσπάθεια επανένταξής του στο ρόστερ.

Αν γίνουν αυτές οι δυο κινήσεις θα κλείσει το ρόστερ όσον αφορά την επίθεση, ενώ θα μένει άλλη μία θέση για την άμυνα. Εκεί όπου ο Εθνικός Άχνας κινείται για βασικό κεντρικό αμυντικό, αλλά για την ώρα δεν βιάζεται μιας και προέχει να κλείσουν οι «τρύπες» στην επιθετική γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ