Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚαλό αγωνιστικό πρόσωπο με πρωταγωνιστή τον Μάριο Ηλία

Καλό αγωνιστικό πρόσωπο με πρωταγωνιστή τον Μάριο Ηλία

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στην προχθεσινή φιλική νίκη επί της Δόξας (2-0), ο Εθνικός έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο. Η ομάδα της Άχνας κατά διαστήματα παρουσίασε καλή εικόνα, κάτι που ικανοποίησε τον Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ.

Ο Ισπανός προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές και δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα. Σε άλλο ένα φιλικό παιχνίδι πρόσωπο ήταν ο Μάριος Ηλία. Ο διεθνής επιθετικός, που πέρασε ως αλλαγή μετά το 60’ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής αφού πέτυχε και τα δύο γκολ.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ ξεκίνησε τον αγώνα με τερματοφύλακα τον Μπογκαντίνοφ, δεξί μπακ τον Ακσεντίγεβιτς, αριστερό μπακ τον Φιάκα, τους Ριστέφσκι και Περαστικό ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή τους Κ. Ηλία, Λίπσκι και Ιριόντο, στα φτερά της επίθεσης τους Χριστοφή και Καμπρέρα και στην κορυφή τον Γκόμες.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ