aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΗ πιο οδυνηρή ήττα και τα παράπονα

Η πιο οδυνηρή ήττα και τα παράπονα

Ο Εθνικός… πήγε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό στο Τσίρειο, αφού προηγείτο του Απόλλωνα με 2-0 και ηττήθηκε με 2-3 στο 90’+6. Έτσι, έχασε την ευκαιρία για να απομακρυνθεί από την καυτή ζώνη και παραμένει σε δύσκολη θέση.

Η ομάδα του Βάλντας Ιβανάουσκας, παρά το ότι προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν άντεξε στη μεγάλη πίεση και έφυγε από τη Λεμεσό με άδεια χέρια. Εξέλιξη που στεναχώρησε όπως ήταν φυσικό τους ανθρώπους των μπλε.

Εκείνο που τους πίκρανε πιο πολύ ήταν το ότι δεν έγινε σωστή διαχείριση του προβαδίσματος των δύο τερμάτων, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την πιο οδυνηρή ήττα τους στο τρέχον πρωτάθλημα.

Στο Τσίρειο τα πήγε καλά η επιθετική γραμμή, με αποτέλεσμα τα δύο γκολ που σημείωσε ο Ζελάγια. Αμυντικά, όμως, ο Εθνικός είχε πολλά προβλήματα, αφού εκτός από τα τρία γκολ που δέχθηκε ο Απόλλων, δημιούργησε και πολλές άλλες φάσεις.

Εν τω μεταξύ, παράπονα για τη διαιτησία εκφράστηκαν από τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος, Τόμη Κουή: «Κάποια σφυρίγματα που δεν θέλω να πιστεύω ότι ήταν εσκεμμένα, ήταν λανθασμένα και καθόρισαν το αποτέλεσμα. Ένα ανύπαρκτο φάουλ στο 90’+6, δύο λεπτά μετά την τετράλεπτη καθυστέρηση, μία κόκκινη που έπρεπε να δεχθεί ο Γκιέ Γκιέ και ένα φάουλ στον Χατζηβασίλη που δεν δόθηκε.

Θα εξετάσει το συμβούλιο το ενδεχόμενο να γίνει καταγγελία. Αναγνωρίζουμε ότι τα λάθη είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Όταν όμως έρχονται έτσι τα πράγματα, πρέπει να διαφυλάσσουμε τα συμφέροντα του σωματείου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ