aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Φωτογραφίζεται» ο Ντόβπνια για αποχώρηση

«Φωτογραφίζεται» ο Ντόβπνια για αποχώρηση

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό Άχνας ακόμη να ξεκαθαρίσει ποιος ξένος ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει αφού υπάρχουν 16 αντί 15 που προνοεί ο κανονισμός της ΚΟΠ. «Φωτογραφίζεται» ο Αλεξάντρ Ντόβπνια αλλά ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση.

Ο Ρώσος στόπερ αγωνίστηκε σε όλα τα φιλικά αλλά μέχρι τώρα δεν εγγράφηκε στη δύναμη του Εθνικού. Στην ομάδα υπάρχουν, επίσης, άλλοι τρεις στόπερ, οι Βούλγαροι Στόιτσιεφ και Κρατσιούνοφ και ο Κροάτης Ρόκατς, που είναι τραυματίας. Στο ρόστερ του Εθνικού υπάρχουν, επίσης, οι ξένοι Αράμπαλ, Κατσιαράβα, Ιλουρίντζε, Κιπιάνι και Τζέφερσον.

Ήδη οι Αράμπαλ, Ιλουρίντζε και Τζέφερσον αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα με την ΑΕΖ. Οι Κατσιαράβα και Κιπιάνι αναμένεται να αγωνιστούν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ακόμη, ενδέχεται να γίνει και κίνηση για απόκτηση επιθετικού.

Μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Ο Ντανίλο Ντόντσιτς θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το προσεχές διάστημα που δεν θα υπάρχουν αγώνες ώστε να διορθώσει τις αδυναμίες της ομάδας του. Επίσης, αυτή την εβδομάδα θα γίνουν δύο φιλικά. Την Τετάρτη με τον Ερμή και το Σάββατο με τον Οθέλλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ