aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕξετάζει τον Μίτε Τσικάρσκι

Εξετάζει τον Μίτε Τσικάρσκι

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Μίτε Τσικάρσκι βρίσκεται στην Κύπρο και θα περάσει από το μικροσκόπιο του Ντανίλο Ντόντσιτς. Μάλιστα, ο 23χρονος Σκοπιανός αριστερός μπακ έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με τον Εθνικό.

Στο Δασάκι βρίσκεται επίσης ο Βούλγαρος Φίλιπ Φιλίποφ, επίσης αριστερός αμυντικός, ο οποίος εξετάζεται από τον Σέρβο προπονητή. Ο τεχνικός των μπλε θα τους παρακολουθήσει στα φιλικά με Αγία Νάπα και Παραλίμνι, για ν’ αποφασίσει για την τύχη τους. Εν τω μεταξύ, σύντομα θα ανακοινώσει στη διοίκηση την απόφασή του για τους υπόλοιπους υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές. Τους Κιπιάνι, Ντόβπνια, Νικίτα Μπέρενφελτς και Έτγκαρ Γιερμολάγιεφ.

Από εκεί και πέρα, στο προχθεσινό φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ (0-0), η εμφάνιση του Εθνικού κρίθηκε καλή από τους ιθύνοντές του. Όπως λένε, έδειξε ότι είναι στον σωστό δρόμο και έστειλε θετικά μηνύματα ενόψει πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας Ντανίλο Ντόντσιτς δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την εμφάνιση της ομάδας του: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αν και τα φιλικά δεν μετράνε, απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο δείξαμε ότι είμαστε στον σωστό δρόμο, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Είμαι ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ