aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Θέλει να γράψει ιστορία!

Εθνικός: Θέλει να γράψει ιστορία!

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Αντρέι Ράζρντ και οι ποδοσφαιριστές του… τρέχουν με χίλια για τον αυριανό τελικό κυπέλλου με αντίπαλο την Ομόνοια. Τόσο για τον Σλοβένο προπονητή όσο και για τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού, αποτελεί πολύ μεγάλη πρόκληση ο αυριανός τελικός. Θέλουν να γράψουν ιστορία, να οδηγήσουν την ομάδα της Άχνας στην πρώτη κατάκτηση τροπαίου.

Απέναντί τους θα έχουν μία μεγάλη ομάδα, ένα γεμάτο γήπεδο, κάτι που τους εξιτάρει. Επίσης, το χρήμα που θα μπει στο ταμείο από την ευρωπαϊκή παρουσία του Εθνικού αφού η κυπελλούχος ομάδας θα έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, θα είναι πρωτόγνωρο και αποτελεί μεγάλο δέλεαρ. Για τον πρόεδρο Κίκη Φιλίππου και τη διοίκησή του, είναι μεγάλη η περηφάνια για τη συμμετοχή στον τελικό.

Η ομάδα της Άχνας, που μετά από 20 χρόνια θα βρεθεί ξανά σε τελικό, θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της. Εκτός από τον τραυματία Χολ, όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι. Ο Ράζρντ θα ακολουθήσει την συνταγή με την οποία απέκλεισε την ΑΕΚ και βρέθηκε στον τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ