aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Θέλει να γράψει ιστορία στη δεύτερη φορά

Εθνικός: Θέλει να γράψει ιστορία στη δεύτερη φορά

Η παρουσία και μόνο στον τελικό Κυπέλλου Coca-Cola αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον Εθνικό. Όμως, εδώ που έφθασε θέλει να κάνει άλλη μία υπέρβαση, τη μεγαλύτερη στην ιστορία του, πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά έναν τίτλο.

Άλλωστε, τρώγοντας έρχεται η όρεξη και στον Εθνικό, παρόλο που η σεζόν στο πρωτάθλημα ήταν τραγική με την ομάδα να υποβιβάζεται, στο κύπελλο θέλει να γράψει ιστορία. Είναι η δεύτερη παρουσία της προσφυγικής ομάδας σε τελικό και πρώτη μετά από 20 χρόνια. Στην προηγούμενη ηττήθηκε από την Ανόρθωση (0-1). Αυτή τη φορά θέλει να ’ναι η καλή της, παρόλο που και πάλι είναι το αουτσάιντερ, έχοντας απέναντί της έναν μεγάλο αντίπαλο.

«Ήταν έκπληξη για τους περισσότερους το ότι ο Εθνικός βρίσκεται στον τελικό. Κανένας δεν το περίμενε, εμείς είμαστε στο 5% που πίστεψε» ανέφερε ο Αντρέι Ραζρντ. «Δεν θέλουμε να είμαστε επιβάτες στον τελικό αλλά ένας δύσκολος αντίπαλος. Στα πέντε παιχνίδια με την Ομόνοια ίσως νικήσουμε στο ένα, ελπίζω να είναι το αυριανό (σ.σ. σημερινό), πρόσθεσε ο Σλοβένος τεχνικός του Εθνικού.

Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του άφησε εκτός τελικού αντίπαλο που εξασφάλισε θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το κύπελλο και να φτάσουμε σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου», κατέληξε ο Ραζρντ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ