aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Νικηφόρο κλείσιμο φιλικών, ανοιχτές κεραίες ενίσχυσης

Εθνικός: Νικηφόρο κλείσιμο φιλικών, ανοιχτές κεραίες ενίσχυσης

Τα παιχνίδια προετοιμασίας για το νέο πρωτάθλημα αποτελούν παρελθόν από προψές για τον Εθνικό. Οι μπλε νίκησαν με 2-0 τον Διγενή Μόρφου στο Δασάκι, χάρη σε γκολ των Δημήτρη Χαραλάμπους και Ιμπραΐμ Κονέ (φωτό δεξιά). Από το παιχνίδι απουσίασε ο τραυματίας Βανσάν Λαμπάν, για τον οποίον εκτιμάται ότι εντός της εβδομάδας θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης. Επίσης, οι Δημήτρης Κυπριανού και Γιόβαν Κοστόφσκι προτιμήθηκε να μην αγωνιστούν, αφού κρίθηκε πως χρειάζονται ξεκούραση.

Πλέον, η πυξίδα στρέφεται στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, που θα διεξαχθεί στο «Τάσος Μάρκου» την άλλη Δευτέρα (26/8). Ο Γιώτης Εγκωμίτης και οι συνεργάτες του θα στρωθούν στη δουλειά, ώστε να προετοιμάσουν καταλλήλως την ομάδα τους για την επιστροφή της σε παιχνίδι Α’ Κατηγορίας.

Από εκεί και πέρα, σήμερα ή αύριο αναμένεται από τους ιθύνοντες του Εθνικού για τελεσφορήσει η προσπάθεια απόκτησης του Μάριου Ηλία. Όλα έχουν συμφωνηθεί μαζί του και όλα συνηγορούν πως η ΑΕΛ θα δώσει τη συγκατάθεσή της για το κλείσιμο της μετεγγραφής.

Όπως γράψαμε, το ενδεχόμενο άλλης μίας μετεγγραφής δεν αποκλείεται από τους παράγοντες του συλλόγου της Άχνας. Όπως μας ελέχθη, ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού Γιάννος Δημοσθένους, έχει ανοιχτές τις κεραίες του και αν εντοπιστεί κάποιος εφικτός στόχος που αξίζει τον κόπο, ίσως να προκύψει άλλη μία προσθήκη. Αν θα γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι πιθανότατα στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ