aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Κόουτς έχεις μήνυμα!

Εθνικός: Κόουτς έχεις μήνυμα!

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

«Ηλία Χαραλάμπους άλλαξε άμεσα την εικόνα της ομάδας γιατί με τέτοιες εμφανίσεις ο Εθνικός δεν πάει πουθενά». Κάπως έτσι είναι τα σχόλια που ακούγονται στο Δασάκι. Θέλει πάρα πολλή δουλειά ο Εθνικός και η εικόνα που έβγαλε με την ΠΑΑΕΚ μόνο προβληματισμό προκάλεσε. Έδειξε ότι έχει προβλήματα σε όλες τις γραμμές του και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο προπονητής του, Ηλίας Χαραλάμπους. Η βαριά ήττα από την κερυνειώτικη ομάδα, αλλά και η κακή εμφάνιση οπωσδήποτε και προβλημάτισαν πάρα πολύ τον Κύπριο τεχνικό, ο οποίος καλείται να δουλέψει σκληρά, να διορθώσει τα λάθη και να οδηγήσει τον Εθνικό στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους ανέλαβε την ευθύνη για τη βαριά ήττα από την ΠΑΕΕΚ. Δεν κρύφτηκε καθόλου και είπε τα πράγματα με το όνομά τους: «Από τη μέρα που είμαι στην ομάδα κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να διορθώσουμε άμεσα τα λάθη μας. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου. Είμαι ο πρώτος που έχει την ευθύνη. Θα προσπαθήσω να διορθώσω τα λάθη μου και να οδηγήσω την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών».

Οι Αχνιώτες περιμένουν τη συνέχεια –με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»– με την ελπίδα ότι θα κερδίσουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ