aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Η σκέψη όλων στον τελικό

Εθνικός: Η σκέψη όλων στον τελικό

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Παίζει με την ΑΕΛ στο Δασάκι απόψε (19:00, Cytavision1) ο Εθνικός, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά το μυαλό και η σκέψη όλων στο προσφυγικό σωματείο είναι στον τελικό της Τετάρτης με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Ο Εθνικός έκανε εντυπωσιακή πορεία στο κύπελλο, αλλά ήταν απογοητευτικός στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στη Β’ Κατηγορία.

Οι φίλοι της ομάδας αναμένεται ότι θα δώσουν το «παρών» τους στο σημερινό παιχνίδι έστω κι αν είναι αδιάφορο, για να εμψυχώσουν και να «ντοπάρουν» τον Ραζρντ και τους ποδοσφαιριστές ενόψει του τελικού. Κατά τα άλλα σε ένα αδιάφορο παιχνίδι τυπικής διαδικασίας ο υποβαθμισμένος Εθνικός θα παίξει απλά για να παίξει και θα αποχαιρετήσει την πρώτη κατηγορία.

Ο προπονητής Αντρέι Ραζρντ θα κάνει και σήμερα κάποιες δοκιμές. Θα προφυλάξει βασικούς ποδοσφαιριστές ενόψει του τελικού. Ο Σλοβένος τεχνικός δεν έχει κανένα λόγο να ρισκάρει, γι’ αυτό και ποδοσφαιριστές όπως οι Ντούρις, Μάζουρεκ, Χουντόμπιακ, Ταρασόφς αναμένεται ότι θα προφυλαχθούν. Αντίθετα και σήμερα θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές όπως οι Μ. Ηλία, Κ. Ηλία, Κουμής, Ντόλεζαλ, Κυπριανού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ