aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Η πιθανή ενδεκάδα για την έκπληξη στον τελικό

Εθνικός: Η πιθανή ενδεκάδα για την έκπληξη στον τελικό

Ο Εθνικός, που θα έχει τη στήριξη περίπου 2.500 οπαδών της σύμφωνα με τα όσα ανέφερε χθες ο πρόεδρος Κίκης Φιλίππου, θα θελήσει να βάλει δύσκολα στην Ομόνοια και να κάνει την έκπληξη στον αποψινό τελικό κυπέλλου στο ΓΣΠ. Γνωρίζοντας τη δυναμικότητα του αντιπάλου, αναμένεται να παίξει κλειστά στην άμυνα, περιορίζοντας το παιχνίδι των πρασίνων και με αντεπιθέσεις να κάνει τη ζημιά.

Αυτό για τον Εθνικό απαιτεί συγκέντρωση, αγωνιστική πειθαρχία και αξιοποίηση στον μέγιστο βαθμό των ευκαιριών που θα του δοθούν στο παιχνίδι. Παίζοντας μπροστά σε γεμάτο γήπεδο, είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους Αχνιώτες να τα δώσουν όλα για τη νίκη, που θα τους οδηγήσει στους επτά ουρανούς. Κατάκτηση του τροπαίου θα σημαίνει αυτομάτως και ευρωπαϊκή παρουσία, που φέτος ο κυπελλούχος Κύπρου έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Πέραν του τραυματία Χολ, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Ραζρντ. Οι Χριστοδούλου, Γκόρουπετς, Πηλέας, Άδωνη, Ταράσοφς, Άμπραχαμ, Χουντόμπιακ, Βοϊτκόφσκι, Ζάκπα, Μάζουρεκ, Ντούρις, φαντάζουν ως οι επικρατέστεροι να αρχίσουν τον τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ