aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Φιλίππου, Πογιατζής γράφουν τη δική τους ιστορία

Εθνικός: Φιλίππου, Πογιατζής γράφουν τη δική τους ιστορία

Στο Δασάκι ζουν και αναπνέουν για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου με αντίπαλο την Ομόνοια, στις 25 Μαΐου. Με την πρόκρισή του και μόνο στον τελικό, κάτι που έγινε για δεύτερη φορά, ο Εθνικός έγραψε ήδη ιστορία. Όσοι απαρτίζουν φέτος το οικοδόμημα του Εθνικού έχουν γραφτεί στην ιστορία, όπως έγινε και πριν 20 χρόνια, το 2002 όταν η ομάδα της Άχνας βρέθηκε για πρώτη φορά σε τελικό κυπέλλου.

Ξεχωρίζουν δύο πολύ μεγάλες προσωπικότητες για τον Εθνικό, οι οποίοι γράφουν τη δική τους ιστορία στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι και οι μοναδικοί που ήταν παρόντες και στον προηγούμενο τελικό με την Ανόρθωση, όπου η ομάδα της Άχνας ηττήθηκε (0-1). Πρόκειται για τον πρόεδρο Κίκη Φιλίππου και τον βοηθό προπονητή σήμερα Χρήστο Πογιατζή. Ο Κίκης Φιλίππου είναι ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου σε επίπεδο Α’ Κατηγορίας. Ο Χρήστος Πογιατζιής είναι η σημαία και ο ιστορικός αρχηγός του Εθνικού, που μετά την τεράστια προσφορά του στην ομάδα ως ποδοσφαιριστής συνεχίζει ως βοηθός προπονητής. Τόσο ο Κίκης Φιλίππου όσο και ο Χρήστος Πογιατζιής δηλώνουν αισιόδοξοι για τον μεγάλο τελικό απέναντι στην Ομόνοια.

Πολύ καλά πάει η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού και στον Εθνικό είναι αισιόδοξοι ότι θα έχουν μαζική στήριξη του κόσμου τους, δίνοντας χρώμα και παλμό στη δυτική εξέδρα του ΓΣΠ.

Ο Αντρέι Ράζρντ θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ένα αδιάφορο παιχνίδι, το τελευταίο για το πρωτάθλημα, στο οποίο ο Σλοβένος τεχνικός θα προφυλάξει και πάλι κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές ενόψει του τελικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ