aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Έκανε στροφή στο κύπελλο

Εθνικός: Έκανε στροφή στο κύπελλο

Στα πρώτα 25 λεπτά, όσα παίχτηκαν στο προχθεσινό ματς στο Δασάκι, ο Εθνικός κυριάρχησε απέναντι στην Ομόνοια και ήταν η ομάδα που είχε τέσσερις τελικές προσπάθειες. Έδειξε να πατάει καλά και να είναι πιο απαιτητικός. Ωστόσο, η βλάβη σ’ έναν από τους τέσσερις πυλώνες που βρίσκονται οι προβολείς του σταδίου, είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι αφού δεν αποκαταστάθηκε το πρόβλημα με την πάροδο μισής ώρας. Πλέον, στον Εθνικό όπως και στην Ομόνοια, αναμένουν την απόφαση της ΚΟΠ για ορισμό νέας ημερομηνίας συνέχισης του αγώνα, από το χρονικό σημείο που διακόπηκε και με το ίδιο φύλλο αγώνος.

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, στην ομάδα της Άχνας επικεντρώθηκαν στο αμέσως επόμενο παιχνίδι που είναι μόλις αύριο. Ο Εθνικός θα υποδεχθεί το Παραλίμνι (17:00), στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Η προσφυγική ομάδα έχει ως στόχο την πρόκριση στους «4» και φθάνοντας ως εκεί, όλα είναι πιθανά για το βήμα παραπάνω και την παρουσία της στον τελικό της διοργάνωσης. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, θα ακολουθήσει την επόμενη Δευτέρα η σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΠΑΕΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ