aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Εμπιστεύεται το ρόστερ του ο Εγκωμίτης

Εθνικός: Εμπιστεύεται το ρόστερ του ο Εγκωμίτης

TOY ΠΑΝΟY ΛΑΡΚΟY

Ο Εθνικός Άχνας γνώρισε την πρώτη φιλική ήττα του από την ΑΕΛ το περασμένο Σάββατο με 1-3, όμως ο Γιώτης Εγκωμίτης έμεινε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του. Ο Κύπριος τεχνικός δηλώνει πως έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ που έχει στα χέρια του και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του. Κόντρα στους γαλαζοκίτρινους κάποιοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμοι στα φιλικά που ακολουθούν.

Όσον αφορά το κεφάλαιο ενίσχυσης τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Μάριος Ηλία είναι παίκτης που ενδιαφέρει. Αν μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ θα αποκτηθεί, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια να έρθει με τη μορφή δανεισμού. Πάντως, στο Δασάκι τονίζουν ότι δεν αποκλείεται η τελευταία κίνηση να γίνει μετά την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Τέλος, αύριο ο Εθνικός Άχνας δίνει άλλο ένα φιλικό, αυτή τη φορά κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στο «Δασάκι». Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 19:30 και διαιτητής θα είναι ο Λεόντιος Τράττος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ