aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Αποφασισμένοι για το κέρδος στο ΓΣΠ

Εθνικός: Αποφασισμένοι για το κέρδος στο ΓΣΠ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με την ταμπέλα του αουτσάιντερ, αλλά με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, θα βρεθεί ο Εθνικός στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Άχνας «καίγεται» για βαθμούς αφού είναι στην τελευταία θέση με 16 βαθμούς και με τέσσερις αγώνες να απομένουν μέχρι το τέλος της α΄φάσης, τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα. Στον Εθνικό δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο στάδιο της Λευκωσίας και να δραπετεύσουν με κέρδος. Η αποστολή είναι πάρα πολύ δύσκολη, ωστόσο υπάρχει πίστη πως κόντρα στα προγνωστικά θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους, που έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες (Παπαγεωργίου, Σάβιτς λόγω καρτών), θα παρατάξει την ομάδα του με αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ο Κύπριος τεχνικός θα παρουσιάσει τον Εθνικό με ενισχυμένη μεσοαμυντική γραμμή και θα επιδιώξει να «χτυπήσει» στις  αντεπιθέσεις με τους Ζάκπα, Μ. Ηλία, Μάιντεβατς, Ουαλί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ