aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Μακροβιότερος πρόεδρος στην Α’ Κατηγορία!

Εθνικός Άχνας: Μακροβιότερος πρόεδρος στην Α’ Κατηγορία!

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Κίκης Φιλίππου συνεχίζει για άλλο ένα χρόνο στην προεδρία του Εθνικού. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Άχνας παραμένει ο μακροβιότερος πρόεδρος στην Α’ Κατηγορία. Στη συνέλευση ο πρόεδρος παρουσίασε τον απολογισμό για την περσινή περίοδο, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη σεζόν που ακολουθεί.

«Όπως είναι οι συνθήκες δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από άλλα άτομα. Υπάρχει παθολογική αγάπη με το σωματείο. Είτε το θέλουμε είτε όχι ο Εθνικός είναι σαν το παιδί μας, είναι η αγάπη μας, δεν έχουμε κάτι άλλο να ασχοληθούμε», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον «Σούπερ Σπορ». Αναφερόμενος στον προγραμματισμό, σημείωσε ότι «θα κινηθούμε στα πλαίσια που μπορούμε, με σωστές κινήσεις η ομάδα να γίνει καλύτερη και πιο ανταγωνιστική από πέρσι».

Και πρόσθεσε: «Φαίνεται ότι ήρθαν καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι ευχάριστο ότι συνεχίζει το 85% των παικτών από το περσινό ρόστερ». Αύριο στις 18:00, ο Εθνικός θα δώσει το πρώτο του φιλικό απέναντι στην Ομόνοια στο Δασάκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ