aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΔύο αποτελέσματα, ένας στόχος

Δύο αποτελέσματα, ένας στόχος

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις του Εθνικού Άχνας ενόψει του σημερινού αγώνα κόντρα στην Πάφος FC, που θα κρίνει και ποια από τις δύο ομάδες θα παραμείνει στην Α’ Κατηγορία. Οι Αχνιώτες πάνε στο Παφιακό για να παίξουν τον δικό τους φετινό «τελικό», έχοντας ως μοναδικό τους στόχο να μη χάσουν.

Κι αυτό γιατί οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα θα τους κρατήσει στα «σαλόνια» για ακόμη μια σεζόν. Παρόλα αυτά, το μήνυμα που έχει σταλεί από παίκτες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία είναι πως η ομάδα δεν θα παλέψει για την ισοπαλία, αλλά για τη νίκη που -όπως τονίζουν- θα κλείσει στόματα.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που φέτος ο Εθνικός Άχνας βρίσκεται σε τόσο δύσκολη θέση και καλείται να φύγει από το Παφιακό με κέρδος για να πανηγυρίσει την παραμονή του. Η σκληροτράχηλη έδρα του αντιπάλου και η μαζική παρουσία των φιλάθλων της Πάφου, δεν φαίνεται να φοβίζουν τον Εθνικό Άχνας, που θα έχει στο πλευρό του τους λίγους αλλά πιστούς οπαδούς του, οι οποίοι θα δώσουν τη δική τους μάχη στην κερκίδα.

Ο Ντανίλο Ντόντσιτς και οι παίκτες του πιστεύουν ότι έχουν τις δυνατότητες για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να καταθέσουν και την ψυχή τους στον σημερινό αγώνα, ενώ από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές έδωσαν την υπόσχεση ότι θα τα δώσουν όλα.

Η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη μετά τις τελευταίες συνεχόμενες επιτυχίες, ενώ όσον αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας ο Ντανίλο Ντόντσιτς θα ακολουθήσει –σε μεγάλο βαθμό– τη συνταγή των προηγούμενων νικηφόρων αναμετρήσεων. Δεν υπολογίζονται οι Ατάντα και Έβερτον, οι οποίοι συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, ενώ επιστρέφουν οι Κυριάκου και Ντε Βρίισε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ