aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΔιπλό «κτύπημα» με Σεσόλο και Ταράσοβς

Διπλό «κτύπημα» με Σεσόλο και Ταράσοβς

Σε διπλό μετεγγραφικό κτύπημα προχωρεί ο Εθνικός Άχνας. Την αποκάλυψη έκανε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, καθώς στην ενημέρωση που δίνει για τις εγγραφές ποδοσφαιριστών σημειώνει ότι η προσφυγική ομάδα ζήτησε το πιστοποιητικό εγγραφής των Χέλιος Σεσόλο και Ίγκορς Ταράσοβς.

Ο Σεσόλο κατάγεται από την Ελβετία, είναι 27 ετών και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Aπό το 2017 είναι στην Schaffhausen και κατέγραψε 87 συμμετοχές και πέτυχε 27 τέρματα.

Ο Ταράσοβς είναι Φιλανδός 32 ετών, αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος  και ήταν στην Κιούπιον της πατρίδας του το τελευταίο εξάμηνο. Θήτευσε σε ομάδα της Πολωνίας και της Τουρκίας, όμως τα τελευταία χρόνια είχε διαστήματα απραξίας.

Η ενημέρωση από την ΚΟΠ

«Μετά από αίτημα του Εθνικού Άχνας ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Ελβετίας το πιστοποιητικό του Helios SESSOLO (26.05.1993) και από την Ομοσπονδία της Φινλανδίας το πιστοποιητικό του Igors TARASOVS (16.10.1988)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ