ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ
Ο Εθνικός παρουσιάστηκε με δύο πρόσωπα στο ματς με την Καρμιώτισσα και γι’ άλλη μια αγωνιστική, όχι μόνο δεν αξιοποίησε την έδρα του και έμεινε γι’ άλλο έναν αγώνα χωρίς νίκη, με αποτέλεσμα να μην έχει ακόμη εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Άχνας και πάλι δεν ήταν καλή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγει εκτός εαυτού και πάλι ο Ιβανάουσκας και τα έψαλλε στους παίκτες του στην ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός παρουσιάστηκε βελτιωμένος και έφθασε στην ισοφάριση. Η ομάδα της Άχνας πήγε στους 36 βαθμούς, έχει διαφορά απόστασης από τις πιο κάτω ομάδες στη βαθμολογία, όμως, δεν της εξασφαλίζει τίποτα.
«Παρουσιάσαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί», ανέφερε ο τιμ μάνατζερ του Εθνικού Τόμης Κουής και συνέχισε για το ακυρωθέν γκολ: «Είναι κρίμα γιατί πετύχαμε δύο γκολ και το παιχνίδι τελείωσε 1-1. Τα λάθη είναι ανθρώπινα και για τους παίκτες και για τους προπονητές και για τους διαιτητές».
Για την επόμενη μέρα ο Κουής τόνισε: «Δεν χάθηκε τίποτε ακόμη, γιατί έχουμε μια σχετική διαφορά. Αυτό μας επιτρέπει να μην παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Δεν το κρύβω ότι υπάρχει ανησυχία, γιατί μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα. Θέλω να πιστεύω, όμως, πως στο τέλος δεν θα έχουμε πρόβλημα».