aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΔεν πάει παρακάτω…

Δεν πάει παρακάτω…

Εδώ και καιρό το… βαρέλι έπιασε πάτο, δεν πάει παρακάτω για τον Εθνικό, ο οποίος γνώρισε άλλη μια ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Αλκή και παραμένει καθηλωμένος στον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Άχνας διανύει δίχως αμφιβολία τη χειρότερη της σεζόν και θα ολοκληρωθεί με απογοητευτικό τρόπο, αν δεν αρχίσει να παίρνει άμεσα βαθμούς.

Στο προχθεσινό ματς κόντρα στην Αλκή, οι μπλε πίστεψαν ότι μπορούσαν να έχουν κέρδος όμως δέχθηκαν γκολ σε χρονικό σημείο που ήταν αδύνατον ν’ αντιδράσουν και δεν απέφυγαν την ήττα. Ασφαλώς και υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στην ομάδα για τη θέση στην οποία βρίσκεται, όμως επικρατεί η εκτίμηση πως υπάρχουν τα περιθώρια για να αντιδράσει ο Εθνικός και ν’ ανέλθει στη βαθμολογία.

Προς αυτή τη κατεύθυνση πιστεύεται ότι θα βοηθήσουν και οι μετεγγραφές του Ιανουαρίου, όμως μέχρι τότε η προσφυγική ομάδα θα δώσει αρκετά και κρίσιμα παιχνίδια, που ενδεχομένως να καθορίσουν και το μέλλον της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ